sol!

Snart så kommer Sandra och hämtar mig så jag kan åka till Vicis och soola och chilla! :D.
Senare ikväll vet jag inte om det blir Nearly naked mile.. har värsta feta mensvärken.. och så har jag lite ont i halsen! ;o Så jag och Vicis funderar på att ha en myskväll! :$ <3
nu ska jag ta på miig kläder och dra!


HAHAHAHAHAH

HAHAHA JAG KAN INTE SLUTA GARVA!!!! :o :D


uppföljare på asdf movie! :D

Rubriken säger det mesta! ;)


här är klippet jag lovade förut idag!

Lite kort om vad jag har gjort idag, var i skolan till 11 ungefär! As gött ju! Sen blev det hem snacka lite med mamma om Mallorca resan som jag ska åka med Oskar i sommar, ( jag vet att jag tjatar om det med jag är as pepp på de! Så ni får stå ut! ;) )
Sedan har jag faktist börjat plugga på spanska provet som jag har nästa vecka! Dugtigt av mig tycker jag!
Nu ska jag snart göra nått gott å äta.. är lite godissugen som vanligt! :o men men, sånt är livet ibland! :D

hahahah man kan inte göra något annat än att skratta på klippet... :D



Bli medlem och få presentkort eller biobiljetter helt GRATIS!

Jag har precis blivit medlem på Gratisbio.se,  det är as bra!  Man kan få presentkort eller biobiljetter helt gratis! Det kostar ingenting att bli medlem, det är bara att logga in och samla poäng genom tävlingar, värva vänner och massa mer!
Eller gör som jag och skriv om gratisbio i din blogg och få mellan 10-1000 poäng per inlägg
(högst ett inlägg per vecka) samtidigt tävlar du om ett presentkort hos www.nelly.com på 500kr

Bli medlem nu! :D http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=297827







hahah

hahahaha dålig humor! (L) älskar Annoying orange! :D
lägger in ett annat klipp senare med han som ni måste se! :D





Plugg, massa plugg!

Nu kommer det en ganska lång text… ni behöver inte läsa om ni inte orkar,

Jag vet inte hur jag ska känna för att vi har 4 prov och 2 inlämningsuppgifter de 3 sista veckorna i skolan.. vet inte hur jag ska klara av de, känns som att jag håller på att falla ner i ett djupt hål som jag inte kan ta mig ut ifrån.. varför kan inte allt vara som när man var liten? Att det jobbigaste som fanns var att skrapa upp knäna, eller när mamma tvingade mig till att städa rummet?  Nu så är det jobbigaste när man sitter fast bakom skolböckerna hela tiden eller att jag nästan inte längre har tid att träffa min bästa vän.. det känns inget bra att inte kunna träffa henne  som jag alltid har gjort i 3 år, jag saknar dig Victoria!  Alla våra stunder minnen och allt!
Gillar inte att vi inte spenderar så mycket tid tillsammans längre! Det måste vi ändra på gumman! Jag saknar dig sjukt mycket!  
Men snart är allt över sommarlovet börjar, och man kan glömma alla bekymmer för ett tag.
Då kan jag träffa alla go’a människor igen, chilla på badstrand, träffa hela ”gänget” på kvällarna i bbg! Fy fan vad jag saknar de tiderna!
 
Som sagt så är det sommar lov snart.
Det känns faktiskt helt okej! Jag ska ju till Mallorca med min älskling då, vi får en egen lägenhet där! Mycket med myss!
Asså jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig! Du är allt för mig just nu! Du är den jag alltid kan räkna med, och stöttar mig när jag kommer på konstiga idéer jag vill göra!
Våran humor baby den är obeskrivlig, den är helt sjuk.. eller så är den helt awesome! Att vi kan sitta och garva åt när vi fiser?.. det är lite sjukt!
Men ändå kan jag inte sluta tänka på dig pojken min!
Du är min värld Oskar Lisell!  Du är fan den dästa som finns och jag kan inte fatta hur jag har fått en så fin pojkvän som dig!  Jag kan inte göra något annat än att älska dig!  Du vet att den 8 augusti 2009 är den bästa dagen i mitt liv! Du är den perfekta pojkvännen en tjej kan önska sig!  Och så är du min! Bara min! lova att du aldrig lämnar mig!  För jag kommer aldrig att lämna dig, det finns inte i min värld att jag kommer att göra de!  
JAG ÄLSKAR DIG OSKAR! <3




det var länge sen!


Chacha!

sitter och pluggar röven av mig just nu!

skriver senare! ;)


shiiet, det var 2 veckor sen jag skrev..

Lite nyheter som har hänt!
Förr förra veckan hände det inte så mycket förutom att Sp09 var i den stora staden Stockholm! Mycket trevligt!
Förra veckan så var vi lediga torsdag fredag.. as skönt! Jag åkte upp till Oskar onsdag kväll och var där ända tills på söndagen! Det blev mycket med mys, det gillas!
I söndags så fyllde älsklingen 19 år! Det blev att umgås lite med hans släkt, senare så kom mamma o pappa och hämtade mig! Innan vi åkte hem pratade vi om Mallorca resan som jag ska åka med Oskars familj i sommar! UNDETBART!

FLYG BILJETTERNA ÄR BOKADES IDAG! ÅKER DEN 25/6!!! WOOOOHOOO!♥
 


Måndag

Nu är det måndag igen.. det är inte långt kvar nu tills SP09 åker till Stockholm i 3 dagar! Peppa!!
På onsdag bär det av mot den stora staden!
Den här helgen har gått för fort, jag var uppe hos älsklingen hela helgen.. men som sagt har den gått väldigt fort! Inte kul, inte kul alls!
Snart ska jag dra till bussen!


Skriver senare idag!



RSS 2.0