Victoria Holgersson.

Victoria Holgersson, jag saknar dig! Du anar inte hur mycket jag gör de. Jag vet inte vad det är men det verkar som att du är sur på mig eller nått. Jag vet inte riktigt varför? :( Det kan bero på att vi inte kunnat träffa varandra på ett tag. Asså jag hatar att det har blivit så med det kan dels bero på att jag har praktik och jag slutar ju sent varje dag.. och så har jag varit sjuk så jag inte har orkat göra något.. och snart så åker jag ju till Mallorca i en vecka och då kommer vi ju inte häller kunna ses.
Jag hatar att det har blivit så här, det gör jag verkligen! Men jag hoppas på att det kommer bli bättre när jag min praktik är slut och jag har kommit hem, och att allt kan bli som det var förra sommaren!  Den sommaren kommer jag aldrig glömma, för det var då livet var mycket lättare då var det du och jag! Inga bekymmer, ligga på badstrand och beställa pizza och bara chilla, sola och på kvällarna drog vi ut på byn och träffade alla go’a och glada människor. Jag hoppas verkligen att det kommer bli så igen.
För jag vet inte vad jag skulle göra utan min bästa vän, Jag älskar dig Victoria!
Jag hoppas att vi kommer kunna ses i veckan, jag saknar ju dig som du kanske har fattat.
 Jag kommer ihåg när vi träffades i början av 7:an men ändå känns det som att jag har känt dig hela livet, så nära har vi kommit varandra. Och i 3 år så har jag kunnat träffa dig varje dag!  Det saknar jag! Kommer du ihåg när vi brukade sitta inne hos Lisa och sitta och prata hur länge som helst? Eller på våra so lektioner där vi ibland satt och pratade bort en hel lektion eller jobbade som fan för att bli klara, fy fan vad jag saknar de!
När jag kollar på bilder på oss så blir jag tårögd!
Jag älskar dig min bästa vän Victoria Holgersson!





























RSS 2.0